Nybegynnerflaks for Tommy som raket inn 240 000 kr på ett spinn!

Norske Likes gir deg sjansen til å prøve MegaJoker hos Vera&John. Blir du deres neste store vinner fra Norge? Klikk her for 10 gratisspinn.

Hva syns vi om nybegynnerflaks? Finnes det virkelig? Hvorfor har vi aldri noe selv? Vel, Vera&John spurte Tommy fra Nordland om hva han synes om konseptet etter å ha vunnet 240 000 kr på ett spinn, og det etter å ha gjort sitt første innskudd bare 5 dager tidligere! Vil du ha hele historien? Bare les videre, min venn…

A good sensationdollarphotoclub

Har du noen gang reist i jobben? Det kan også bli litt kjedelig av og til, akkurat som Tommy følte det da han satt foran pc´n en ettermiddag på jobb i Brasil. Møteplanen gikk ikke helt som planlagt og han hadde plutselig litt dødtid å slå i hjel. Så han gjorde det enhver fornuftig person ville gjøre- han logget inn på Vera&John Casino og tok noen spinn på NetEnts MegaJoker! Hvilken fantastisk avgjørelse det viste seg å være …

Norske Likes gir deg sjansen til å prøve MegaJoker hos Vera&John. Blir du deres neste store vinner fra Norge? Klikk her for 10 gratisspinn.

Det tok bare noen få spinn…

Tommy kunne ikke tro sine egne øyne da han så saldoen gå himmelhøyt til hele 240 000 kr etter bare noen få spinn! Vera&John var ivrige på å komme i kontakt med ham for å høre hva han følte om storgevinsten!

“Det er en veldig god følelse å ha vunnet!” lo Tommy, “Jeg hadde helt hjertebank i begynnelsen og jeg måtte se på saldoen om og om igjen for å sjekke at jeg hadde sett riktig!”

Vera&john forsikret Tommy om at dette ikke var noen spøk, slik en kanskje skulle tro av navnet på spillet han spilte! Nå har han den vanskelige oppgaven med å bestemme hva han skal bruke de på. En bil? En femstjerners ferie eller kanskje litt oppussing? Hva ville du ha brukt pengene på om du hadde hatt litt av Tommys nybegynnerflaks? Det behøver ikke være en drøm! Prøv noen spinn på jokeren selv og se om du har hellet med deg…

Nå kan du gjøre som Tommy, spill noen runder på MegaJoker du også. Norske Likes gir deg sjansen til å prøve MegaJoker hos Vera&John. Blir du deres neste store vinner fra Norge? Klikk her for 10 gratisspinn.

NYE LIKES